Vi mødte Bente første gang i efteråret 2006, da vores søn skulle i dagpleje knap 10 måneder gammel – Mikkel er i dag 11 år. Vores datter kom i dagpleje hos Bente i august 2011 også knap 10 måneder gammel – Frida er i dag knap 7 år. Vi har haft vores gang i Bentes hus i 11 år og har stadig stor fornøjelse af at ses og komme forbi til en kop kaffe og hygge.

Bentes hjem er fuld af varme, tryghed, omsorg og glæde. Altid bliver man mødt med et smil og man kommer aldrig ubelejligt. Børn er i centrum hos Bente. Der er plads til dem både inde og ude. Der bliver leget med naturen, der bliver spillet musik, danset og sunget, gået ture i lokalsamfundet, leget i haven, i sandkassen, men mest af alt, drages der omsorg for dit barn – børnene har det godt hos Bente!

Begge vores børn havde udfordringer som små. Vi har været indlagt med dem begge og Bente har altid stået ved vores side og hjulpet os. Da Frida fik mange krampeanfald med 4,5 måned og måtte spise medicin i 2 år efter, bød Bente ind som dagplejemor. Hun hjalp os og Frida igennem den periode, hvor vores overskud ikke var i top. Bente arbejdede med Fridas sanser, motorik og sammen med de andre dagplejebørn, fik Frida legekammerater, som hun stadig ses med i dag. Bente er ikke bange for udfordringer og kan rumme hverdagens udfordringer på så professionelt et plan, at vi altid har været trygge ved at aflevere vores ”guld” i Bentes dagpleje.

Vi har sjældent oplevet fravær fra Bente.

Med vores lille historie, vil vi meget gerne anbefale andre forældre, som ønsker en tryg base til sit barn, til at vælge Bentes Dagpleje. Jeg er sikker på at du derved, kan gå på arbejde uden bekymring for dit barns ve og vel. Bente har sat spor i vores børn i en tidlig alder, givet dem styrke og robusthed til at komme videre i livet og det er vi hende meget taknemmelig for.

Af hjertet TAK Bente!

Mange hilsner fra
Peter & Alice Hansen, Vester Sottrup

Fridas tegning til Bente

Har du spørgsmål til pasningsordningen?